Följ med oss på vår episka matresa där vi finkammar Stockholms lunchrestauranger i jakten på den perfekta lunchen. Sunkhak där smockan hänger i luften, anonyma bricklunchhangarer, pråliga affärsluncher. Allt ska betas av och betygsättas.
fredag 9 januari 2015
Oljebaren
Område: Vasastan
Allmänt omdöme: Trevligt och lite knarrigt ställe, känns som ett ställe där folk som jobbar på antikvariat går. Mycket koftor och färgen brun/beige. Maten går dock inte riktigt ihop med lokalen. Känns som en medelhavsmiddag. Ingen salladsbuffé men gott bröd som man häller mycket god olja på. Chockladmousse till efterrätt för att det är fredag. Av någon anledning så är detta det mest svårbedömda stället. Lite dyrt för den mat som vi får.
G och U valde majskyckling med potatis och gästkritiker E valde en falafeltallrik.
G: "Kycklingen mycket god och mör. Märks att det är grillat. Trevlig lokal och betjäning."
Betyg: 3.8 av 5
U: "Svårt att bedöma, gott, men kostar 120kr, inte riktigt prisvärt. Extremt god olja till det mycket goda brödet dock. Men maten känns lite som nått man får i Kista Food Court för 75kr. Salladen var lite risig."
Betyg: 3.5 av 5
E: "Svårbestämt ställe. Men jag gillar atmosfären och maten var god."
Betyg: 3.75 av 5
God mat i mysig lokal men frågan är om det är värt pengarna.
Gillar man detta så gillar man nog också:
Stranden
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar