Lunchkartan

onsdag 7 januari 2015

Långbro Värdshus


Område: Långbro

Allmänt omdöme: Efter kycklingfabriken på Svenska Hamburgerköket så var det en lättnad att stiga in på Långbro Värdshus, till en knäppande brasa och gamla människor som i sakta mak skrider fram och tillbaka till salladsbuffén, som smakade utmärkt för övrigt. Trevligt bemötande och en omslutande lokal som sätter ribban på förväntningarna på dagens lunch. Efter snabbskanning på deras hemsida så ser vi att de ska ha Coq au Vin idag vilket vi blir sugna på. Besvikna ser vi att det står Kycklinggryta på tavlan när vi väl är på plats. G & U väljer ändå den rätten medan E tar en lax- och skaldjursterrin. Salladsbuffen är mysigt upplagt med skålar nedsänkta i rutiga dukar och saftigt bröd med smör står bredvid i korgar.

G och U valde Kycklinggryta och gästkritikern E valde lax- och skaldjursterrin.

G: "Fantastisk lokal. Maten var god. Att åka igenom en liten trädallé med parkering precis utanför var en trevlig start på restaurangupplevelsen."
Betyg: 3.75 av 5

U:  "Mysigt ställe men maten smakade som upphottad skolmat. Lokalen och salladsbuffen styrde dock upp betyget något. Provade dessutom E's lax- och skaldjursterrin som var betydligt godare."
Betyg: 3.5 av 5

E:  "Vilket avkopplande ställe! Här vill man tillbaka till. Maten var god och salladsbuffén var utmärkt."
Betyg: 4 av 5

Ett ställe som vinner mycket bara på sin trevliga lokal. Lite spretig meny med spretiga priser.

Gillar man detta så gillar man nog också:
Enskede Värdshus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar