Lunchkartan

måndag 9 januari 2017

Burgers & Beer

Område: Vasastan

Allmänt omdöme: Vi ger oss på Burgers and Beers idag, som ligger på Rörstrandsgatan där vi varit så många gånger förut att de snart borde resa en staty över oss. Kanske de kan göra en rondell där restaurangerna slutar och där Anders Timells felparkerade svarta SUV tar vid, där han för övrigt förvarar sin exklusiva golfutrustning. Vi går in, som vi brukar göra innan vi beställer mat, och beställer mat, som vi brukar göra när vi väl gått in. Finns mycket att välja på och många intressanta sideorders. Lokalen är vitkaklad enligt Stockholmsmodellen men det är prydligt gjort, vi sätter oss och dumpar av våra vinterrockar. Vi tar jordgubbssaft från disken, och får burgarna framdukade. Gott och saftigt för dem som tog burgare, kycklingburgaren var dock torr. Pommesen fin och kaffet efter var bra. Ett gediget burgarhak som hade en hög lägsta nivå om man bortser från kycklingen då. Den torra kycklingen.
G tar en kycklingburgare för 105 kronor, U & Gästkritiker E tar en Cheeseburgare med portobello och guaca för 119 kronor. Kaffe och jordgubbssaft ingår.
G: "Rätt så gott men inte outstanding direkt. Bra lokal." Betyg: 2.85
U: "Juicy burgare, goda pommes, trevlig lokal, tar man en vanlig cheeseburgare med pommes så är det relativt prisvärt också. Nu vart det lite åt det dyrast laget. Spännande sideorders och bra meny."
Betyg: 3.0 av 5
Gästkritiker E: "Mycket nöjd. Bra burgare rakt igenom och avslappnat ställe."
Betyg: 3.0 av 5

Gillar man detta så gillar man nog också: Gnarly Burger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar