Lunchkartan

fredag 26 augusti 2016

Panic Supper

Område: Hornsbergs Strand

Allmänt omdöme: En av våra absoluta lunchfavoriter på Kungsholmen, My Food Story, har tyvärr flyttat sin verksamhet till en av Oslos förorter. Det dröjde inte länge innan lokalen bytte ägare och ett nytt ställe dök upp. Panic Supper, en konceptrestaurang där man låter kunden laga middagen med hjälp av recept och ingredienser som restaurangen tillhandahåller. Lunchen lagar man dock inte själv. Vi väljer mellan ris och nudlar och sedan får man välja protein i form av lax, fläskkött eller tofu. Laxen i hoisinsås var slut så det fick bli red roasted pork vilket var en rätt trist och smaklös sak, torr kassler typ. Man hade också möjlighet att köpa till annan typ av protein till sin tallrik vilket gjordes i form av en (1) vietnamesisk köttbulle för 15kr och en (1) tofu för 10 kronor vilka var en helt annan klass på en fläsket. Kaffe ingår ej men de har vietnamesiskt kaffe (för hela 39 kronor). Vietnamsesiskt kaffe är kondenserad mjölk som får kaffe neddroppat i sig. En minibryggare kom ut till bordet och det var värt upplevelsen. Mnja, maten kändes förvisso fräsch och nyttig, personalen är pigg och informativ men det kunde smakat mer. Lite mer mustighet.
U tar Nudlar med red roasted pork (99 kronor) + en tofuboll (15 kronor) + en vietnamesisk köttbulle (10kr) & L tar Nudlar med tofubollar.
U: "Rätt spännande ställe med pigg personal och rätt så speciell inredning med alla takeaway-påsar som hänger på räcken i halva lokalen. Maten är god och men saknar höjd."
Betyg: 3.25 av 5

L: "God tofu men saknar mer smak i övrigt. Annars trevlig atmosfär."
Betyg: 3.5 av 5
Gillar man detta så gillar man nog också: -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar