Lunchkartan

onsdag 26 augusti 2015

Café Mulu

Område: Axelsberg

Allmänt omdöme: G & U äter sin 100:e lunch idag. Det firas genom att åka till Axelsbergs centrum, ett apokalyptiskt mischmasch av servicehus och andra vårdinrättningar från 80-talet blandat med stora bruna skivhus från 70talet som ert ut som ett mini-Bronx. Vi går under gångtunneln från den depraverade centrumbildningen där hälften är påverkade av något, till andra sidan om tunnelbanespåret där Café Mulu ligger i anslutning till ett servicehem. Ägarinnan är från Etiopien och tydligen så har hennes mamma drivet ett Etiopiskt kafé med samma namn i USA. Hon står själv i kassan och är mycket trevlig och har ett leende på läpparna trots den annars rätt surmulna omgivning av krämpande seniorer med krökta ryggar som sitter i olika grupperingar i lokalen som är totalt opersonlig annars. Det är pajer som står på menyn och.. recensionen uppdateras senare.
G tar en Köttfärspaj & U tar en Lax- och Spenatpaj.
G: "Ganska trivsam lokal, maten var precis godkänd. Inget extra direkt."
Betyg: 2.9 av 5

U: "Inget upplyftande ställe direkt, men ägarinnan var trevlig och pajen var god, extremt prisvärd dessutom då man lätt kan ta med sig ena pajbiten hem. Äter man bägge så blir man rejält mätt."
Betyg: 3.0 av 5

Sammanfattande ord: "Goda pajer som är rejält tilltagna så att de flesta tar med sig hälften hem, då får man lunch/middag för 40 spänn styck. Trevlig service men trist lokal och omgivning."

Gillar man detta så gillar man nog också:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar