Lunchkartan

tisdag 6 oktober 2015

Lily's Burger

Område: Hornsbergs Strand

Allmänt omdöme: Vi har inte haft några översvallande möten med hamburgerställen under våran lunchodyssé, så vi har inte några högre förväntningar när vi går in i Hornsbergs Strands Lilys Burger. Inredningen är lite amerikansk hamburger-diner a la 60tal. Turkosa pelare, skinnsoffor, plastpalm, rosa flamingos, marilyn monroe och så vidare. Hamburgarställen har ofta inga speciella luncherbjudanden men det visar sig glädjande nog Lilys ha. Man får en grundburgare med eller utan ost och sen har de dukat upp en mängd olika tillbehör som man får bygga vidare med. Pommes och kaffe ingår också. Allt kostar 110 kronor. Burgarna ropas ut av den lyckospridande personalen, vi går till kassan och börjar lägga på med grillade champinjoner, guacamole, coleslaw, bacon, syrad lök, bbqsås, tomater, saltgurka och en hel del annat. Isvatten och saft ingår som dryck. Vi sätter oss i ett soffbås längst in i lokalen och tittar med belåtna blickar på högen av tillbehör och de fina tunna friesen som visar sig vara riktigt goda. Vi hugger in och blir mycket imponerade av de olika smakerna. Hamburgerbrödet är också gott, lite söt kanske. Burgaren är också fin om än lite smulig. Ketchup, senap och majonäs finns dessutom vid bordet. Musiken passar bra till den glada inredningen och burgarna, 80tals rock och disco. Enda negativa vi kan hitta egentligen är att det finns lite logistikproblem. Ställets förråd och städskrubb ligger inte mot kassan utan in mot lokalen, precis där vi sitter, så skurborstar och annat passerar vårt bord i en jämn ström. Personalens glada humör kompenserar dock trängseln. Kaffet är gott och smakar mycket. Bästa lunchburgarupplevelsen hittils.
U tar Cheeseburgare med tillbehörsbuffé & L tar Vegetarisk cheeseburgare med tillbehörsbuffé.
U: "Vilken glad överraskning! Ett burgarställe som lunchlevererar. Att man blir mätt och får gott kaffe inkluderat gör inte saken sämre."
Betyg: 4.0 av 5

L: "Riktigt bra! Pommes fritesen var utomjordiska. Tillbehören till hamburgaren var klockrena. Inget negativt att invända förutom vissa logistikproblem."
Betyg: 4.5 av 5

Gillar man detta så gillar man nog också:
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar