Lunchkartan

torsdag 6 april 2017

Falafelbaren

Område: Mariatorget

Allmänt omdöme: Något mätta från Kalf & Hansen där vi precis ätit för fem minuter sedan, så tågar vi ändå på mot Falafelbaren i jakten på att fullfölja Dubbellunchen. Det är inte någon jättelokal det rör sig om och den är enkelt inredd. Vi beställer varsin Falafelrulle Deluxe och sätter oss vid ett fönsterbord. Falafeln gör entré och vi tar och tuggar i oss. Krispiga falafelbollar, gott bröd, goda tillbehör. Det finns två extra såser på bordet. Trots att vi ätit lunch precis innan så går deras största rulle ner rätt så lätt, alltså hade vi nog inte blivit så mätta på den här om vi kört en sololunch. Absolut värt ett besök.

U & Gästkritiker R tar en Falafelrulle Deluxe (med labneh och aubergineröra) för 105 kronor, kaffe ingår ej, loka 15 spänn extra.

U: "En välbalanserad rulle med krispiga och fina falafelbollar. Precis som förra stället så är det kanske inte något man blir jättemätt på."
Betyg: 3.5 av 5
Gästkritiker R: "Antagligen stans bästa falafel. Gott, bra textur och inget jag saknar egentligen. Brukar beställa några extra tillbehör om jag vill bli riktigt mätt."
Betyg: 4.0 av 5
Gillar man detta så gillar man nog också: -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar