Lunchkartan

torsdag 30 mars 2017

Bistro Beaux Amis

Område: Södermalm

Allmänt omdöme: Jaha, en ny restaurang har öppnat i lokalen som verkar hemsökt vid Hornsberg. Det måste vara den femte i ordningen på lika många år. Bistro Beaux Amis heter den och har kvar samma inredning som tidigare, vilket kanske inte är så konstigt då inredningen är rätt så mysig med skinnsoffor och vitkaklade väggar och lite trendiga mässinglampor som hänger ner från taket. Det är långt ifrån någon fransk lunchmeny, utan de har wallenbergare och lite sånt. De har också hamburgare vilket vi bestämmer oss för att prova idag. Det är mycket som känns igen från tidigare ställen, från den fantasilösa salladsbuffén till surdegsbrödet och vattenkarafferna. Hamburgarna kommer in, ser rätt så trist ut och smakar inte mycket. Pommesen är trevligt upplagd i nätkorg. Forts. följer.
Ett tips är att gå dit på fredagar, vilket vi gjort i ett senare skede, då har de grillbuffé med pommes och bea, vilket smakade bra.

G & U tar Stekt strömming med potatispuré och lingonsylt (det är buffé och det finns även korvstroganoff med ris) för 100 kronor. Kaffe ingår samt en hissfärd upp till matsalsdelen en våning upp.

U: "Tråkiga burgare, fantasilös sallad, men lokalen höjer betyget. Fredagsbesöken med grillbuffé är bättre."
Betyg: 2.75 (3.75 på fredagar) av 5
L: "-"
Betyg: 3.25 av 5
Gillar man detta så gillar man nog också: -

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar