Lunchkartan

måndag 16 november 2015

Cavabaren

Område: Sundbyberg

Allmänt omdöme:Sundbybergs magnetiska lunchkrafter pockar på oss. The Public tänkte vi, som ligger i den lite speciella stadsgallerian Signalfabriken mitt i centrum. Fast klockan är halv två så är det knökfullt med folk här så vi bestämmer oss för att prova Cavakällaren istället, ett tapasställe mittemot The Public, endast åtskiljda av en två meter bred innpmhuspassage. Här är det betydligt lugnare och priserna en aning högre, livlig spansk musik, kanske modern föamenco spelas i högtalaren och majoriteten av personalen pratar spanska. Inrednimgen är mysig och inbjudande med baren centrerad i rummet med många bardiskmetrar. Vi sätter oss vid ett hippt flagnat bord med många färglager och beställer maten. En ganska ordir blandsallad med oliver, ruccola och tomater finns på ena kortsidan tillsammans med en rätt torr surdegsbaguette. Vattenflaska med patentkapsyl kan tas till bordet. Våran smörstekta gös kommer från The Publics kök och ser trevlig ut och smakar rätt så angenämnt. Det lilla extra saknas dock och det är lite ben i filén. Atmosfären är dock trevlig, det inkluderade kaffet, syltkakorna och panacottan är goda och totalt sett så är det en trevlig lunch.
U tar Smörstekt gösfile m trattkantarellsås onrostade rotfrukter

U: "Trevlig atmosfär, bra käk, gott kaffe plus en liten godsak efteråt. Salladen och brödet håller inte riktigt måttet dock och priset något i överkant."
Betyg: 3.25 av 5


Gillar man detta så gillar man nog också:
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar