Lunchkartan

onsdag 28 januari 2015

Shanghai Garden

Område: Vasastan

Allmänt omdöme: I en hörnlokal vid S:t Eriksplan mot Bonnierhusethållet, huserar Shanghai Garden, som förut hette Ho's. Det är en buffélunch i en lokal som är rätt anonym, med mörk inredning och kristallkronor. Många byggare är på plats utanför stället och vi kommer dit redan 11.00 då buffén öppnar. Vid ena kortsidan av lokalen står några bufféstationer. Kinabuffér är inget som klingar jättebra i våra öron, men här så är trågen fyllda med något helt annat än standardkinesmat. Det är mjäll anka, karameliserade biffar och mycket annat smått och gott. Istället för ris så kan man ta ris med avocado från sushibuffén. Som extra plus så har de även en efterrättsbuffé där melonkuber samsas med vindruvor och äpplen. Lunchen kostar 89 kr och ramlösa/lättöl och kaffe ingår.

G, U och gästkritikern E valde alla buffén, vilket är det som erbjuds.

G: "Spännande smaker och mycket att välja på. Smakar mycket gott och det är en trevlig lokal på det viset att man kan blicka ut över restaurangen från det övre etaget."
Betyg: 4.0 av 5

U:  "Det mesta i buffén smakar mycket gott och det är svårt att sluta ta mer. Extremt prisvärt ställe. Lokalen är inte jätterolig men hit går man för att äta och man går härifrån med ett leende."
Betyg: 4.5 av 5

E:  "Allt var otroligt gott, många häftiga smaker. Kaffet var också oväntat nog mycket välsmakande. Och man blir otroligt mätt!"
Betyg: 4.25 av 5

En matfest för alla som gillar välgjord kinamat.

Gillar man detta så gillar man nog också:
-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar